weddings places, love,fashion…

Mlada – Obleka za majke, punice, svekrve…

Leave a comment

Punice, svekrve, kućanice, poslovne žene, na „TAJ“ dan sve su iste, žele biti posebne. Potraga za haljinama je bespoštedna. Sve atribute koje su kao mlade skrivale i željele ih se riješiti sad sa ponosom iskazuju i dobro im stoje.   Lani mi se ženio brat i naravno većinom kćerke krenu u potragu za majčinom haljinom. Prvo pitanje je gdje tražiti?!

Jedna je prekratka, druga preduga, želi finu, ali opet ne neku balsku jer mora plesat…Tražeći haljinu shvatila sam da su njihovi kriteriji za haljine oni pravi.  Žele elegantnu haljinu, ali da im je u njoj udobno, da ju ne moraju spuštati, dizati,itd. Naš izbor je pao na prekrasnu haljinu Aleksandre Dojčinović. Pariško plava čipka i zlatni remen  bili su dobitna kombinacija .

dresses for woman

LEI LOU by Alex Dojčinović

Dolazim do zaključka da sve majke mojih prija na taj dan žele biti dio štiha “Sex i grada” u elegantnom izdanju. Razmišljajući o ovom posto potraga je krenula s pitanjem koje me „starije“ žene oduševljavaju svojom pojavom.  Izbor je pao na slijedeće dame kod kojih definitivno krunu drži Meryl Streep, gledati njih je užitak.

Nisu sex simboli, al su privlačne, zanimljive i karizmatične, a svoj kultni status su osvojile svojom osobnošću. Kada vratim pogled na sve slike, one zrače. Pa budite i vi na taj dan zadovoljne, nemojte se ograničavati savjetima i komentarima, priuštite si ono što godinama niste, ako one mogu ovako dobro izgledat pod utjecajem „ Face Lifting-a“, raznih kremica, itd, ne bojte se možete i vi, jer kao što svi kažu, naša domaća hrana i zdrav stil života vas čini mladima.

Hoolywoodske dame su prekrasne ali ništa manje vrijedne pažnje su i domaće dame poput Tereze, Gabi Novak,itd., a o njihovom stylingu u nekom slijedećem  postu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s